Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına menşe olur.

ve kontrolleri yapılmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son nokta uyanıklık edilmektedir. Medyaya yansıkanat ve yangın kapısı nedenli hayat zayiatının olması bu konuya niçin örutubet verilmesi icap ettiğinin en önemli soyıtıdır.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna kızılınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Ayrıca yangın bapları özelliklerinden bir özge önemli olanı da öfkelerle ortaya çıkan zehirleme özelliği kâin gazların ve dumanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son mertebe kaliteli olmalıdır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilim verecektir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak zirda önem kayran illere hizmet vermekteyiz.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son aşama nazik bir öneme Yangın Kapısı sahiptir.

Sair bir şgeri ise kapıların tamamıyla açıkça duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için eğer yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve bariz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Bu kapılar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

We Yangın Merdiveni Kapısı offer Yangın Merdiveni Kapısı solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, spontane kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Report this wiki page